Jaargroep met Agnes Woertman 2022- 2023
Thema: tevoorschijn komen

Jaargroep
In september start de alweer de vijfde jaargroep! Een jaargroep is een heel bijzondere en verdiepende reis. Tien zondagen door het jaar dans je met dezelfde groep ervaren Biodanza dansers. Het biedt je een anker om dieper verbonden te raken met jezelf en met het leven. Mensen zijn laaiend enthousiast over de jaargroep en ik ook! Het is schitterend cadeau aan- en een investering in jezelf. Het jaarthema is daarbij ondersteunend, niet bepalend. Het is vooral op en top Biodanza beleven; het leven dansen en vieren!

Tevoorschijn komen
Het thema dit jaar is: Tevoorschijn komen. Jezelf laten zien. Tevoorschijn… wat een prachtig woord! Tevoorschijn komen… iets wat een tijdje of langere tijd niet (helemaal) zichtbaar was, komt langzaam tevoorschijn. Het wordt zichtbaar, klaar om te schijnen, te stralen.. Zoals uit de mist, uit onze eigen mist… om je ware essentie te tonen. Als kleine geboortes, die toch zeer wezenlijk zijn. Wij hebben de neiging (delen van) ons te verstoppen achter maskers,  achter sociaal wenselijk gedrag, achter ‘hoe het hoort’. We zijn bang geworden om onszelf waarlijk te laten zien. Deze jaargroep zal je ondersteunen om meer tevoorschijn te komen; meer jij in je eigen leven. Jouw unieke zijn in het licht zetten. Stapje voor stapje.

Corona
Misschien twijfel je of de jaargroep wel een goed idee is zolang Corona de dans kan belemmeren. Ook met Corona, het afgelopen jaar, bleek de jaargroep extra belangrijk; om als er gedanst kon worden, dat voluit te kunnen doen in een veilige, vaste groep. Om een dag in de maand onszelf in de diepte te kunnen voelen en ervaren, was afgelopen jaar misschien wel nog belangrijker dan anders. De huidige jaargroep Intimiteit heeft elke maand door kunnen dansen. Dat gaf ons extra houvast. De  jaargroep volgt de Corona regels. Mocht er een dag uitvallen omdat er niet gedanst mag worden, dan zal dat terug betaalt of verrekend worden. En nu.. de vooruitzichten zijn gunstig! Er worden geen lockdowns  meer verwacht. Een prachtig jaargroep jaar staat in de stijgers!

Data
2022 25 september, 23 oktober, 27 november, 18 december
2023 22 januari, 26 februari, 19 maart, 16 april  14 mei, 18 juni

  • Elke dansdag van 10.30 tot 17.30 uur.
  • De Jaargroep is geschikt voor mensen met ruime Biodanza ervaring.
  • We streven bij de groepssamenstelling naar een gemengde groep van mannen en vrouwen tot een maximum van 40 deelnemers.
  • De kosten zijn 770,- Bij betaling in een keer voor september betaal je 745,- Bij aanmelding betaal je 300,- (of het volledige bedrag). Het overige deel betaal je voor september of in overleg.
  • Wanneer je toch niet mee doet krijg je tot augustus 175,- van je aanbetaling retour.
  • Vanaf september is er geen restitutie mogelijk.

Locatie
We dansen in de prachtige grote zaal van
De Pekhoeve
Dorpstraat 94
4851 CN Ulvenhout (Breda) Dit is een tevens een hoge zaal met goede ventilatie. 

Voor aanmelding en informatie:
Agnes Woertman
info@biodanzametagnes.nl
06 30411717