Jaargroep met Agnes Woertman september 2024 t/m juni 2025
Thema: Overgave

Al voor de zevende keer gaat er een verdiepende Biodanza jaargroep van start in Breda.
Tien zondagen, elke maand een dansdag met een vaste groep waarin alle deelnemers ruime ervaring hebben met Biodanza. Dit jaar met het thema “Overgave”.

Waarom is de jaargroep zo bijzonder?
De jaargroep is een speciale ervaring die je leven verdiept en verrijkt. We dansen met een vaste groep dansers met ruime Biodanza ervaring. Dit geeft zoveel rijkdom, onder andere omdat we verdiepende dansen kunnen doen die veel veiligheid en intimiteit in de groep vragen. Elke maand zien we elkaar terug en leren we elkaar beter kennen. De jaargroep brengt je op diepere lagen in jezelf waardoor het op persoonlijk vlak veel groei en ontwikkeling teweeg brengt. Het geeft veel mogelijkheden om dieper te voelen in jezelf, in te zoomen en te vertragen, en is daardoor zo behulpzaam om goed te voelen wie we zijn en welke stappen we willen nemen in het leven. Er zijn mensen die de jaargroep één keer mee doen maar vaak keren mensen terug naar de jaargroep, soms jaar na jaar. Omdat het zo bijzonder is, zo fijn en zo ondersteunend is in ons leven. De jaargroep is beslist een aanrader voor mensen die meer uit zichzelf en uit het leven willen halen!

Waarom het thema “Overgave”?
De jaargroep krijgt telkens een ‘breed’ thema dat van verschillende kanten benaderd zal worden, en een thema dat ondersteunend is aan ‘voluit leven’, waar Biodanza over gaat. Overgave is een kwaliteit die we kunnen oefenen, om meer vanuit vertrouwen te leven en minder met controle. Vanuit onze eigen stroom af te stemmen op dat wat er op ons pad komt. Het vraagt om het loslaten van het resultaat, het loslaten om ergens te willen (aan)komen en tegelijkertijd de flow van het moment voluit te durven volgen. Het is een sprong in het diepe, om volledig in het moment te zijn om van daaruit mee te bewegen in de stroom van het leven. Een co-creatie tussen je eigenheid en het leven zoals het zich aandient. Ons leven wordt met overgave eenvoudiger; minder piekeren, meer mee bewegend, levendiger, lichter, vertrouwend op onszelf en het leven en onze intuïtie.
Overgave is niet passief of stuurloos. Het is uitermate krachtig, al bied het geen
weerstand. Hoe meer momenten we overgave in onszelf ervaren, hoe dieper het
verankert in ons leven, hoe gemakkelijker het is om er naar terug te keren.
In de jaargroep Overgave zullen alle lijnen van vivencia aan bod komen. Ingangen die je kan verwachten zijn o.a.: moed, intuïtie, instincten, de dieren in Biodanza, archetypen, yang en yin kracht.

Praktische informatie
Locatie: We dansen de jaargroep in de Pekhoeve, een prachtige grote zaal in
Breda/Ulvenhout

De 10 datums op een rijtje:
2024:15 september, 13 oktober, 10 november, 15 december,
2025:19 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april, 18 mei en 15 juni

Tijden: van 10:30 tot 17:30 uur.
Lunch: we brengen telkens allemaal een gerechtje mee om te delen. Zo creëren we een zalig buffet met elkaar.

Deelname aan de jaargroep vraagt een commitment (bijna) alle dansdagen aanwezig te zijn.
Maximaal aantal deelnemers is 45.

Er wordt gestreefd naar een evenwichtige samenstelling in de jaargroep tussen mannen en vrouwen, tussen ervaring met de jaargroep en nieuwe mensen.

Kosten: de kosten voor de gehele jaargroep zijn 895,- (incl 21% BTW) , dit bedrag kan in delen betaald worden. Je aanmelding is in orde na een mail en bevestiging en een aanbetaling van 300,-. Wanneer je bij aanmelding het gehele bedrag in een keer overschrijft, betaal je 863,-.
Voor de annuleringsregeling: klik hier

Aanmelding en informatie:
Mail naar Agnes: klik hier