Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natuurlijk Jezelf Zijn zaterdag 17 en zondag 18 augustus met kampeer mogelijkheid 

17 augustus 13:30 18 augustus 18:00

Lieve dansers,
Het kampeerweekend zoals jullie gewend zijn, is dit jaar aangepast omdat het te snel komt nu Luc er niet meer is.

Er is een leuk idee geboren voor een mooi alternatief; een zalige dansdag of weekend met Biodanza in de natuur en pizza!

Zaterdag 17 augustus in de middag: Biodanza in de natuur en aansluitend pizza bakken samen in mijn tuin in Meerle (B). Daarna voor wie wil, samen kamperen in Ulvenhout, dichtbij de danszaal de Pekhoeve (zondag).

Zondag 18 augustus dansen we een zalige dansdag in de Pekhoeve. Je kan dus het hele weekend komen (inclusief kamperen of elders overnachten) of enkel de zaterdag of zondag komen dansen. 

Het thema, voor het hele weekend is “Natuurlijk Jezelf Zijn”.
Zaterdag middag; Biodanza in de natuur.
We dansen in en met de natuur, met de natuurlijke geluiden om ons heen. Biodanza in de natuur is een heel bijzonder, heel verbindend en diep. Het is een reis naar binnen met de natuur en de ander (lijn van Transcendentie). Het draagt bij in een harmonieuze verbinding met onszelf en onze eigen – wijsheid. Biodanza in de natuur is een heel bijzondere en verreikende ervaring.

De dansdag op zondag is een dansdag in de lijn van Affectiviteit en Trancendentie, om onze eigen natuur, onze eigen essentie te voelen en te koesteren. Via ritme, vloeiendheid en contact met elkaar, onze eigen natuurlijke zelf te omarmen, precies zoals we zijn. Een zachte dansdag om te zakken in wie we zijn en het voeden van onze eigen wijze Oerkracht. 

Dans je mee? Je bent van harte welkom! 
 
Praktische informatie:
Zaterdag 17 augustus; verzamelen om 13.30 uur bij Agnes. Vandaar uit gaan we naar het bos en dansen we Biodanza in de natuur. Bij terug komst gezellig pizza bakken in de tuin en fijn samen zijn.

Zondag 18 augustus van 11 tot 18 uur in de danszaal.
Locatie: de Pekhoeve te Breda/ Ulvenhout
Kosten voor de tweedaagse:  100,- incl Biodanza in de natuur, pizza, dansdag zondag.
Enkel de dansdag zondag: 70,-
Enkel Biodanza in de natuur: 25,-
Enkel Biodanza in de natuur en pizza eten: 40,-

Kampeermogelijkheden: Als je graag kampeert, geef het even aan. Dan reserveer ik een plekje voor je op de camping in Ulvenhout. Kamperen op eigen kosten. 
Informatie en aanmelding:  stuur een email   
Kijk voor de annuleringsvoorwaarden op mijn site: klik hier

© 2024 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑