Voor deze jaargroep kan je je niet meer aanmelden.
Wil je met een volgende jaargroep meedoen?
Houd dan de website of Facebook in de gaten
.

Het is een grote rijkdom om met een groep ervaren Biodanzadansers een jaar te dansen, te groeien en te verdiepen. De jaargroep die momenteel draait is zo fantastisch en biedt de dansers zoveel, dat er komend jaar opnieuw één van start gaat in Breda. Op 16 september 2018 is de nieuwe jaargroep, dit jaar met het thema “Hartstocht”gestart.

We dansen 10 zondagen met dezelfde groep. We verwachten dat je ruime ervaring met Biodanza hebt, in een wekelijkse groep danst (de jaargroep is geen vervanging van de wekelijkse groep maar een verdieping) en je committeert om (bijna) alle tien dagen samen te dansen.

Jaargroep thema Hartstocht
Hartstocht, is een samengesteld woord van hart en tocht. Vrij vertaald; de weg van het hart, om hartstochtelijk onze weg door het leven te gaan.
Hartstocht is een thema dat mij al jaren boeit. In onze cultuur van ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ hebben we hartstocht op de tocht gezet. We schrikken terug van ons vuur, onze hevigheid, zelfs soms van ons enthousiasme. Hartstocht is gelinkt aan passie, aan vuur, aan enthousiasme, aan levenslust, aan verlangen. Hartstochtelijk onze weg gaan vraagt om durven luisteren naar onze diepste verlangens, om moed te hebben om keuzes te maken en ons te laten zien. Om te leven met een warm hart naar onszelf en onze omgeving. Ook zal de stille stem van ons hart aandacht krijgen, en natuurlijk de lijn van affectie (de weg van het hart). Wat drijft ons, wat voedt ons, wat is werkelijk van belang, wat maakt echt het verschil? Deze vragen te dansen zal ons helpen om hartstocht meer in ons dagelijks leven te integreren.

Hartstocht is een fantastisch anti-depressivum.

“Hartstocht staat gelijk aan vitaliteit” Deepak Chopra

“Hartstocht verdwijnt niet. Het kan enkel onderdrukt worden.”

“Alleen met het hart kan je goed zien” Antoine de Saint-Exupéry

Het team:
Ook dit jaar zal ik bijgestaan worden door een gepassioneerd team van helpers: Jeroen Neus, Sandra Melis (vivencia assistentie), Jean-Marie Geussens (vivencia assistentie) en Ivonne de Hoon (gepassioneerd keukenprinses)