Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdagmorgen Biodanza in de natuur omgeving Meerle

21 april 2023 09:45 12:00

Biodanza in de natuur: een reis naar binnen met de natuur en de ander.

Lieve dansers,
Vorig jaar deed ik de extensie “Biodanza in de natuur”. Ik vond het heerlijk om een intense beleving aan te gaan in de natuur met alles wat er was. In de reis naar Uganda hebben we meerdere keren beleefd hoe bijzonder het is om met de intentie van Biodanza ons te verbinden met het natuurschoon om ons heen. Daarom heb ik drie ochtenden gepland om dit te beleven met elkaar.
Biodanza in de natuur is iets bijzonders! We dansen buiten met de geluiden van de natuur, dus zonder muziek.
Eén met de natuur zoals het op dat moment is. Met zon, regen, wind of mist; het is wat het is. In de natuur zijn is heel belangrijk voor een mens. We komen er tot rust en laden er op. Biodanza in de natuur gaat over natuur beleving, over voelen in de natuur. De verbinding met ons hart te maken met de aarde onder onze voeten, de
wind in onze haren, de stam of bladeren van de bomen. Biodanza in de natuur is telkens in de lijn van transcendentie; om de verbinding met het oorspronkelijke te herstellen.
 
Praktische informatie
Data: vrijdag 21 april, maandag 8 mei en vrijdag 2 juni
Plaats: we verzamelen bij mij thuis in Meerle met een kopje thee en uitleg en vertrekken dan naar de plaats waar we de natuur in gaan.
Tijd: 9.45 uur tot ongeveer 12 uur.
Kosten: 17,50 per ochtend. 30,- voor 2 ochtenden. 35,- voor alle 3 ochtenden. 
Kleding: aangepast op weersvoorspelling van die dag

© 2024 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑