Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingsweekend “Heerlijk lijf” (over Erotiek) met (eventueel) kamperen

12 augustus 2023 11:00 13 augustus 2023 18:00

Er komt weer een fantastisch zomers (kampeer)weekend aan! Al vele jaren combineren we in de zomer een verdiepingsweekend Biodanza met zalig genieten, eten, zwemmen bij onze vrienden Luc en Hilda in hun fantastische tuin (met zwemvijver).  Elk jaar weer een hoogtepunt!

Het thema is “Heerlijk lijf”. Ons lichaam is ons dierbare thuis en een belangrijke bron van genieten. De smaak en sensatie in onze mond van een rijpe aardbei, de geur van lentebloesem, onze blote voeten in het gras, zwemmen in de branding, het (sensuele) genoegen van een streling; ons lichaam biedt ons oneindig veel plezier. Ons vermogen om te genieten wordt gestimuleerd. Uit ons hoofd, in ons lijf, dan wordt het leven zachter, gevoeliger, aangenamer.

Telkens wanneer ik vivencia’s geef in de lijn van Seksualiteit voel ik de noodzaak dit vaker te doen. Het geeft ons zoveel ruimte, speelsheid en verbinding met levenskracht; het doet ons zo goed! Het geeft een boost aan nieuw levensvuur. De essentie van Seksualiteit is puur, zuiver en heilig. Ons lichaam is eerlijk en heerlijk; het liegt niet over wat wij voelen of fijn vinden.  Seksualiteit en leven zijn onvoorwaardelijk met elkaar verbonden. “ zei Rolando Toro.

Een zalig weekend om te zakken in jezelf, in je lijf en volop te genieten van de dans en het (samen)leven.

Praktische informatie:
Data: zaterdag 12 en zondag 13 augustus
Locatie: de Pekhoeve te Breda
Tijden: beide dagen dansen we van 11 tot 18 uur
Kosten Biodanza tweedaagse: 140,-

Na het dansen zaterdag ben je van harte welkom in het paradijs van onze dansvrienden Luc en Hilda; om samen te eten, te zwemmen, te kamperen.

Het bedrag voor kamperen inclusief diner en ontbijt is in totaal 45,-. Enkel mee eten op zaterdagavond kost 25,-. Geef bij je aanmelding aan of je komt kamperen, of mee eet, of naar huis gaat, en eventuele dieet wensen. De kampeerplek is 8 km van de dansplek.

Voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

Informatie en inschrijving: info@biodanzametagnes.nl of via FB.

www.biodanzametagnes.nl

De Pekhoeve

Dorpstraat 94
ULVENHOUT (Breda), 4851 CN Nederland
+ Google Maps

© 2024 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑