Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Jaargroep “Over de Liefde”

10 december 2023 10:30 17:30

Verdere data: 21 januari, 18 februari, 17 maart, 14 april, 5 mei, 9 juni

Al voor de zesde keer gaat er een verdiepende Biodanzajaargroep van start in Breda. Dit jaar zijn het zeven zondagen vanaf december 2023 tot en met juni 2024, met het thema “Over de liefde”.

“Biodanza is een versmelting van kunst, wetenschap en liefde”  Rolando Toro

Waarom is de jaargroep zo bijzonder?
De jaargroep is een speciale ervaring die je leven verdiept en verrijkt. We dansen met een vaste groep dansers met ruime Biodanza ervaring, zeven zondagen. Elke maand zien we elkaar terug en leren we elkaar beter kennen. Dit geeft zoveel verdieping in Biodanza maar vooral in onze eigen weg in het leven. De jaargroep geeft veel mogelijkheden om in te zoomen en te vertragen en is daardoor zo behulpzaam om goed te voelen wie we zijn en welke stappen we willen nemen. Er zijn mensen die de jaargroep één keer mee doen maar vaak keren mensen terug naar de jaargroep. Omdat het zo bijzonder is, zo fijn en zo ondersteunend is in ons leven. Beslist een aanrader!

Waarom het thema “Over de liefde”?
Deze jaargroep heeft als thema “Over de liefde”. Een rijk en groot thema. De liefde is de rode draad in ons leven want wat is het leven waard zonder de liefde? Liefde heelt, brengt geluk, gaat over partnerschap, over vriendschap, over familiebanden, over liefde voor het leven, over schoonheid, over verdriet. Er zal aandacht zijn voor zelfliefde, romantiek en erotiek. Liefde is wat ons drijft en verbindt. Maar de liefde is niet alleen lief en zacht. Zoals Kahlil Gibran zo treffend verwoord: “Want zo de liefde je kroont, zij kruisigt je ook en ofschoon zij dient voor je groei, zij snoeit je evenzeer”. Elke dansdag wordt de liefde vanuit een andere hoek benaderd.

“Dance me to the end of love”   Leonard Cohen

Praktische informatie
Locatie: We dansen de jaargroep in de Pekhoeve, een prachtige grote zaal in Ulvenhout/Breda. Helaas kunnen we één dansdag daar niet terecht, dan dansen we in de Bremerpoort in Ulicoten (vlakbij Breda)
Data: 10 december, 21 januari, 18 februari, 17 maart, 14 april, 5 mei, 9 juni.
Deelname is enkel raadzaam als je je kan committeren (bijna) alle dansdagen aanwezig te zijn.
Maximaal aantal deelnemers: 45.
Er wordt gestreefd naar een evenwichtige samenstelling in de jaargroep tussen mannen en vrouwen, tussen ervaring met de jaargroep en nieuwe mensen.
Lunch: we brengen telkens allemaal een gerechtje mee om te delen. Zo creëren we een zalig buffet met elkaar.
Aanmelding en informatie: Je kan je aanmelden via mail naar info@biodanzametagnes.nl
Kosten: de gehele jaargroep bedraagt 588,- Je aanmelding is in orde na bevestiging en een aanbetaling van 300,- Wanneer je bij aanmelding het gehele bedrag in een keer overschrijft, betaal je 553,-
Annulering: klik op de link om de annuleringsvoorwaarden te bekijken.

Losse proefdag “Over de Liefde” op 17 september ook in de Pekhoeve.
Deze dansdag kan je ook mee dansen zonder de jaargroep mee te doen, of de jaargroep mee dansen zonder deze proefdag mee te dansen. Deze dansdag is al voorproefje in het thema maar geen garantie dat er dan nog plaats is in de jaargroep.  Bij interesse in de jaargroep; laat het me weten!
Kosten:  67,- of 60,- wanneer je de jaargroep ook mee danst.
Opgave kan enkel voor deze dag of samen met de jaargroep.​​​​​​​

De Pekhoeve

Dorpstraat 94
ULVENHOUT (Breda), 4851 CN Nederland
+ Google Maps

© 2024 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑