Jaargroep met Agnes Woertman 2020- 2021
Thema: ‘Intimiteit’

Jaargroep:
Dit wordt de vierde Jaargroep. Telkens is het een heel bijzondere en
verdiepende reis voor de deelnemers, voor mij en voor de groep als geheel.
Mensen zijn laaiend enthousiast, en ik ook! De Jaargroep; het is het
allerliefste wat ik doe. Met een groep samen verdiepen aan de hand van een thema, een jaar lang. Ik vind het heerlijk om mij in een thema te verdiepen en daar twintig krachtige vivencia’s van te maken. Samen op weg gaan met elkaar, vaak voor het tweede, derde of zelfs vierde jaar achter elkaar. Elkaar (steeds beter) leren kennen, en ook vooral onszelf; steeds meer ons authentieke zelf te ontdekken, te vormen en te durven leven. Het is een schitterend kado aan- en een investering in onszelf.
De dansers hebben allemaal ruime ervaring met Biodanza (zeker een jaar) en dansen in een wekelijkse groep. Als ik je nog niet ken vraag ik je om eens te komen dansen in mijn groepen zodat we elkaar kunnen ontmoeten. De Jaargroep is geen vervanging voor de wekelijkse groep maar een verdieping in Biodanza en vooral een prachtige reis in jezelf.

We streven naar bij groepssamenstelling naar een gemengde groep van mannen en vrouwen tot een maximum van 40 deelnemers.

Thema: Intimiteit
De eerste Jaargroep ging over Trouw aan Jezelf, de tweede over Hartstocht, de huidige over Kracht en Kwetsbaarheid en de aankomende Jaargroep gaat over Intimiteit. Een intieme verbinding aan (durven) gaan met jezelf, met de ander en met het leven, dat betekent voor mij waar-achtig mens (durven) zijn. Naast intimiteit zullen authenticiteit en oprechtheid onze ruime aandacht krijgen. In de uitnodiging die nog volgt, zal het thema Intimiteit uitgebreider beschreven worden.

Data van de dansdagen:

Dit jaar zijn het 7 zondagen en 1 zaterdag:

2020
14 november (zaterdag)
13 december

2021
17 januari
21 februari
21 maart
18 april
30 mei
20 juni.

Locatie:
We dansen in de prachtige, grote zaal van
De Pekhoeve
Dorpstraat 94
4851 CN Ulvenhout (Breda)

Kosten:
De kosten van de jaargroep bedragen € 596,- 

Wanneer je bij je aanmelding het gehele bedrag ineens betaalt, betaal je 576,-.
Omdat we met een vaste groep dansen is het niet mogelijk wanneer je
toch stopt gaandeweg het jaar, om je plaats aan iemand anders door te
geven. Wanneer de Jaargroep gestart is, is daarom geen restitutie
mogelijk.
Bij aanmelding betaal je 300,- (waarvan 200,- restitutie bij afmelding voor 1 oktober) en het overige bedrag betaal je voor 1 november (in overleg kan de betaling anders geregeld worden).

Voor aanmelding en informatie:
Agnes Woertman
info@biodanzametagnes.nl
06 30411717
www.biodanzametagnes.nl