♥ Lopende jaargroep 2018/2019 thema hartstocht 

Het is een grote rijkdom om met een groep ervaren Biodanza dansers een jaar te dansen, te groeien en te verdiepen. De jaargroep 2017/2018 was zo fantastisch en bood dansers zoveel, dat op 16 september 2018 de nieuwe jaargroep is gestart, dit jaar met het thema “Hartstocht”.  Je kunt hier niet meer bij aansluiten, maar er is nog plaats in de groep 2019/2020!

>>Lees meer…

Overgave zondag 24 februari

Een twee uur durende, verdiepende vivencia voor mensen met ruime Biodanza ervaring.
Omdat het een losse avond is, is de samenstelling van de groep telkens een verrassing. We ontmoeten vaak weer ‘oude bekenden’ maar ook mensen die we nog niet eerder ontmoet hebben. Telkens een prachtige groep mensen en een heel aangename reis met elkaar.

We dansen deze avond met het thema Overgave. Overgave is een kwaliteit om ons leven vanuit vertrouwen te leven. Om vanuit onze eigen stroom af te stemmen op dat wat er op ons pad komt. Het is een sprong in het diepe, de controle loslaten, volledig in het moment te zijn om van daaruit mee te bewegen op de stroom. Een co-creatie tussen je eigenheid en het leven zoals het zich aandient. Ons leven wordt eenvoudiger; minder piekeren, meer bewegend, levend, vertrouwend op onszelf, het leven en onze intuïtie. Overgave is niet passief of stuurloos;  het is een uitermate krachtig, al bieden we geen weerstand.

Aanvang 19:30 uur (inkom vanaf 19.15)
Waar: Salon van de Levenskunsten Copacabana te Breda
Overakkerstraat 190 te Breda
Kosten: 17,50
Graag aanmelden via FB of met mailtje naar info@biodanzametagnes.nl

♥ 8 maart: internationale vrouwendag in Breda

Internationale vrouwendag gaan we vieren in Breda! Van 10:00 tot 23:00 uur. De hele dag Biodanza, een lezing over Vrouwelijke seksuele anatomie door een lichaamsgerichte seksuologe en super lekker eten (afzonderlijk per segment aan te melden – verdere info volgt later). voor meer info klik hier

 

♥ 23 maart: biodanza festival in Rotterdam

voor meer info klik hier.

♥ 30 mei: dansdag op Hemelvaartsdag: de hemel op aarde dansen

Informatie volgt!

♥13 en 14 juli het weekend dansen 

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden, het weekend dansen in de Pekhoeve met kamperen (en zwemmen) bij Luc en Hilda.
 
Verdere info volgt!

 Jaargroep 2019/2020!

Er komt weer een jaargroep!

Hier de data:
15 sept
20 okt
10 nov
8 dec
2020
19 jan
9 feb
22 maa
19 april
17 mei
14 juni

Thema is nog niet bekend, wordt nog aan gewerkt. 😉 2019

♥ cyclus over seksualiteit voor vrouwen

Op veler verzoek zal deze cyclus zich herhalen in 2019. Informatie volgt!
Lees hier alvast meer