♥ 7 Juli dansavond                                                   De liefdevolle aanraking

Een verdiepende vivencia van 2 uur voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

“De enige genezing… is liefde” Moeder Theresa

Wanneer we een tijdje Biodanza beoefenen, leren we hoe fijn aanraking kan zijn wanneer we ons veilig en geliefd voelen. In Biodanza leren we het belang van liefdevolle aanraking steeds meer en dieper te doorvoelen. We ervaren steeds intenser wat een helende kracht uit gaat van de oprechte, liefdevolle aanraking. Hoe fijn is het om expressie te kunnen geven aan onze liefde? En hoe fijn is het om de liefdevolle aanraking te ontvangen van iemand waarbij we ons veilig voelen?

Deze avond dansen we een zachte, verdiepende vivencia in de lijn van Affectiviteit. De laatste zondagavond voor de zomervakantie. Graag aanmelden.

Tijd: we starten met dansen om 19:30 uur  (inkom vanaf 19.10 uur)

Locatie: Copacabana, Salon van de Levenskunsten

Adres: Overakkerstraat 190 te Breda

Kosten: 17,50

♥13 en 14 juli verdiepigsweekeind, “schoonheid van leven.”

Een zomers weekend , genieten van het leven, van ontspanning, van het moment.

Leven

Als het leven in mij
uit zijn voegen springt
in een moment van tederheid,
of van blijdschap
van ontroering soms.
Dankbaarheid
dat ik leef
in een heel gewoon,
bijzonder moment
om niets in het bijzonder
zo bijzonder.
Dan jubelt het in mij: ik leef

Agnes Woertman

 

Van harte nodig ik je uit om je dit weekend te laten onderdompelen in de schoonheid van het leven. Om het leven te omarmen, te vieren, te leven op jouw eigen manier en er volop van te genieten. De schoonheid van het leven zit niet enkel in onze levensomstandigheden maar ook vooral in onze blik, of we de schoonheid van het moment opmerken. Het is iets waar we telkens voeding aan kunnen geven, zodat het meer plaats in ons leven gaat krijgen. Dat vraagt om onze aandacht in het moment te brengen en om te vertragen.

Het leven is wonderbaarlijk! De schoonheid van een bloem, de grootsheid van een glimlach, de rijkdom van contact. Dit weekend is een uitnodiging om via dans en ontmoetingen de schoonheid te voelen, te beleven en in te nemen. Om zo meer leven aan onze dagen toe te voegen.

We dansen deze dagen beide dagen twee vivencia’s in de Pekhoeve. Wil je lekker samen blijven en in de energie van de groep blijven dan ben je van harte uitgenodigd om tussendoor bij onze vrienden in hun tuin te eten, zwemmen (zwemvijver) en kamperen.  Je kan er ook voor kiezen om wel mee te eten maar ergens anders te overnachten. Het verblijf bij Luc en Hilda in hun tuin is echt paradijselijk. We organiseren dit inmiddels voor de vierde keer. Het is telkens een weelderig weekend; schoonheid van leven ten top!

Praktische informatie:

Het weekend van 13 en 14 juli beide dagen dansen we 2 vivencia’s van 11 tot 18 uur

Locatie: de prachtige zaal de Pekhoeve  te Breda

Kosten voor de tweedaagse Biodanza “Schoonheid van Leven”:  100,-

Kampeermogelijkheden: jullie zijn van harte welkom in de tuin van Luc en Hilda om samen gezellig te kamperen. Kosten 35,- (inclusief kamperen, heerlijk verzorgd diner en ontbijt) Kosten alleen voor mee eten 20,- (kampeer of eet kosten worden cash betaald tijdens het weekend)

Voor aanmelding en informatie:  info@biodanzametagnes.nl 

Toegankelijk voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

 

 
 

♥ 1 september                                                        Biodanza Festival in Vlaaderen: 

Dit jaar kan je al op zaterdag arriveren en daar overnachten. Op zaterdagavond is er (bij deelname aan het festival) een gratis vivencia.

 Jaargroep 2019/2020 kracht en kwetsbaarheid.

Er komt weer een jaargroep!

voor meer info klik hier

 

 

 

♥ weekeinde over seksualiteit voor vrouwen

Datum: 22 tot 24 November.

In plaats van een jaargroep voor vrouwen , komt er dit jaar een heel weekeind voor vrouwen. Dit weekeind zal  als thema seksualiteit hebben en komt in het najaar. Informatie volgt!
Lees hier alvast meer