Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwenweekend

22 november 2019 20:00 24 november 2019 17:00

Organisatie:

Karen Segers

Vicencia’s:

Agnes Woertman (Neus)

Thema:

‘Heerlijk-Vrouw-Lijf’

Aanvang:

Vrijdag 20:00 uur (1e vivencia)

Einde:

Zondag 17:00 uur

Aantal deelnemers:

Maximaal 38 deelneemsters.

€195

Op een prachtige bosrijke locatie nodigen we jou uit om je een weekend te verbinden met jezelf, jouw vrouw zijn, jouw heerlijke vrouw-lijf en met je zusters.

Dit weekend dansen we vooral in de lijnen Affectiviteit en Seksualiteit.

Ons af en toe onderdompelen in het samenzijn alleen met vrouwen, doet ons zo goed! Zusterschap te voelen en ons thuis te voelen bij elkaar, versterkt ons in ons vrouw-zijn, juist door het anders-zijn van elke vrouw. We zijn hetzelfde en toch anders. Het is helend en inspirerend om ons volle vrouw-zijn te kunnen beleven in contact met andere zusters.

We bewonen niet enkel ons lichaam; we zijn ons lichaam. De verbinding met onszelf, met ons heerlijke vrouw-lijf is geen constante, het is in beweging. Dit weekend is een uitnodiging om dichter, intiemer te worden met onszelf en ons lijf. Om meer en meer te genieten van wat we voelen en ervaren aan lichamelijke sensaties. Luisteren naar onszelf, ons lichaam van binnenuit voelen en beleven, grenzen, zelfzorg, genieten van onze eigen-wijze vrouwelijkheid.. dat zullen de ingrediënten zijn van dit heerlijke verdiepingsweekend op weg naar een krachtigere ik. Meer in je eigen kracht komen gaat via de weg naar binnen. Dit weekend is een uitnodiging om vanuit jouw beleving je te verbinden met je eigen lichamelijkheid, gevoeligheid, vrouwelijkheid, sensualiteit en seksualiteit.

We beleven dit weekend in Vormingscentrum Oostmalle (B). Een heel fijne plek in een prachtige bosrijke omgeving waar we meteen in de natuur zijn wanneer we de deur uit stappen en waar we heerlijk kunnen wandelen. Het vormingscentrum ligt een half uur rijden onder Breda, (in de buurt van Turnhout). Samen rijden vanaf Breda of elders zal zeker gaan lukken!

De kamerverdeling kunnen we pas in de laatste weken regelen omdat we dan pas weten hoeveel 1 pers. kamers we hebben. Degenen die zich als eerste hebben aangemeld hebben het eerst keus op de 1 persoons kamers. Momenteel vermoeden we dat het aantal 1 persoonskamers al bezet zullen zijn.

Vormingscentrum Oostmalle

Smekenstraat 61
Malle, 2390 België
+ Google Maps
www.biodanzametagnes.nl

Voor verdere info of aanmelding:

info@biodanzametagnes.nl www.biodanzametagnes.nl
of 06-30411717

© 2022 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑