Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“De hemel op aarde dansen” Biodanza Verdiepingsdag op Hemelvaartsdag

26 mei 10:30 17:30

Organisatie:

Agnes Woertman

Thema:

De hemel op aarde dansen

Aanvang:

10:30 uur

Einde:

17:30 uur

€65

met onze voeten op de grond
en ons hoofd in de hemel
het leven vol aangaan

Je bent van harte uitgenodigd om op Hemelvaartsdag een verdiepende Biodanzadag te beleven met het thema: “de hemel op aarde dansen”. Vroeger gingen mensen deze dag dauwtrappen. Dit woord dauwtrappen komt vermoedelijk van het ritueel dat mensen tijdens deze nacht met blote voeten in het gras gingen dansen (dauw – trappen) omdat het een zuiverende uitwerking zou hebben. In Biodanza weten we hoe dans ons bij onszelf brengt (zuiverend werkt) maar ook ons in hogere sferen kan brengen.

We dansen een dag in de lijnen Vitaliteit en Transcendentie. Een dag om de heiligheid van ons leven en de dans te voelen en te voeden.

De hemel is niet ‘iets voor later’, maar meer een staat van bewustzijn waar we telkens naar toe kunnen gaan, of naar kunnen terug keren. De hemel is hier en nu bereikbaar voor ons allemaal. Het zijn de momenten die we allemaal wel in meer of mindere mate kennen; waarbij we ons intens gelukkig, vervuld en rijk voelen, waarbij we opgaan in het moment en ons verbonden voelen met het leven en de wereld om ons heen.

Voor mensen met ruime Biodanza ervaring


De Pekhoeve

Dorpstraat 94
ULVENHOUT (Breda), 4851 CN Nederland
+ Google Maps

Voor verdere info of aanmelding:
info@biodanzametagnes.nl of via Facebook

© 2022 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑