Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het pad van de ziel GEANNULEERD

1 mei 2020 18:00 3 mei 2020 17:00

Aanvang 1 Mei

18:00

Einde 3 Mei

Lokatie:

17:00

Vormingscentrum Oostmalle (B)

€250 1 persoonskamer toeslag: 35,- 2 persoonskamer toeslag: 15,-

Het Pad van de Ziel is de weg die we afleggen, via de pieken en dalen van het leven, waarbij we existentiële levensvragen tegen komen, en ons ontwikkelen naar steeds meer de essentie van wie we werkelijk zijn. Het pad van de Ziel lijkt soms op de schillen van de ui, ons af te pellen tot aan onze diepste essentie. Om alsmaar een betere, puurdere, waarachtigere versie van onszelf te worden.

Het leven daagt telkens uit om onszelf te ‘ontpellen’. Vaak via ziekte of andere rampspoed worden we teruggeworpen op onszelf en bijna gedwongen om het roer om te gooien, om vervolgens sterker en meer in onze unieke kracht eruit te komen. Vragen als: ‘wie ben ik?’,  ‘waarom ben ik hier?’, ‘wat heb ik toe te voegen?’ ‘Hoe maak ik de wereld mooier met mijn bijdrage?’ zijn vragen van de Ziel. Vragen die gaan over onze diepste en hoogste bestemming in het leven. Wat wil het leven met precies jou?

Dit weekend is een uitnodiging om af te dalen in jezelf, je te verbinden met de diepere levensvragen.

Alleen via het pad van de nacht bereikt men het ochtendgloren.” Kalil Gibran

Dit weekend is een uitnodiging om de diepere levensvragen te doorvoelen en te dansen.

De vivencia’s zullen gericht zijn om onze zielekracht te voelen, te herkennen, te vergroten.

We dansen dit weekend in de lijn van Trancendentie. Trancendentie is de lijn in Biodanza die ons op-nieuw verbind met onze oorspronkelijkheid, onze essentie en tegelijkertijd met het grotere en diepere van het leven. Vragen waarop we nooit een volledig antwoord krijgen maar die ons uitnodigen ons ten diepste te verbinden met de zin van ons bestaan.

Op een prachtige bosrijke (enigszins sobere) locatie nodigen we jou uit om je een weekend te verbinden met jezelf en jouw hogere doel.

Locatie

Vormingscentrum Oostmalle

Smekenstraat 61
Malle, 2390 België
+ Google Maps
www.biodanzametagnes.nl

Deze weekenden beleven we in Vormingscentrum Oostmalle (B). Een heel fijne plek in een prachtige bosrijke omgeving waar we meteen in de natuur zijn wanneer we de deur uit stappen en waar we heerlijk kunnen wandelen. Het vormingscentrum ligt een half uur rijden onder Breda, (in de buurt van Turnhout). Samen rijden vanaf Breda of elders zal zeker gaan lukken!

Biodanza met Agnes

+316-30411717

www.biodanzametagnes.nl

© 2022 BIODANZA MET AGNES

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑